Matematik A netadgang STX - 30. maj 2018

Her finder du Studienets besvarelse af eksamenssættet fra den skriftlige eksamen i Matematik A med netadgang på STX d. 30. maj 2018.

Delprøve 1

I delprøve 1 er der 9 opgaver med i alt 12 delopgaver, der skal løses uden brug af andre hjælpemidler end den autoriserede formelsamling.

Alle vores løsninger er lavet i to versioner: Én version hvor løsningerne ligner eksamensbesvarelser, og én version hvor løsningerne indeholder ekstra forklaringer og henvisninger til de formler, der er anvendt. De fleste af de formler, der er nævnt i løsningerne, har to numre. De formelnumre, der ikke står i parentes, henviser til den autoriserede formelsamling til STX A-prøven med netadgang (august 2007), mens formelnumrene i parentes henviser til formlerne i den centralt udmeldte formelsamling til STX A (maj 2018).

Delprøve 2

Opgave 10 - 17 hører til delprøve 2 og indeholder samlet set 13 delopgaver. Du må bruge alle hjælpemidler til at løse opgaverne i delprøve 2. Vi har løst opgaverne med tre CAS-værktøjer: WordMat, Maple™ og TI-Nspire™. Husk at skrive først i din besvarelse, hvilket CAS-værktøj du har anvendt til at løse opgaverne.

En del af opgaverne kan løses med de metoder, der er beskrevet i Matematik med hjælpemidler - Guide. Hvis en opgave kan løses med en af de metoder, der er beskrevet i guiden, så vil du finde et link til metoden sammen med vores løsning. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan løse en af opgaverne i eksamenssættet, så anbefaler vi, at du prøver at bruge den metode, vi har henvist til, før du kigger på vores løsning.

Her får du et uddrag af vores besvarelse af opgave 7a:

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Matematik A netadgang STX - 30. maj 2018

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.