[2]

KS eksamen

Her kan du få hjælp til den tværfaglige eksamen i kultur- og samfundsfagsgruppen på HF, som også kaldes for KS eksamen.

Eksamen afholdes i slutningen af tredje semester. Du trækker et prøvemateriale bestående af ukendte bilag, som relaterer til sig et af undervisningens forløb. Vi viser dig, hvordan du skal arbejde med det.

Ud fra emnet og bilagene, skal du lave en problemformulering, søge yderligere informationer og besvare problemformuleringen i en synopsis. Du vil have 15 timer fordelt over én uge til at lave dette. 

I vejledningen her får du hjælp til komme godt i gang med arbejdet, til at lave en god problemformulering og til at styre dit arbejde i projektperioden

Den centrale del af vejledningen viser dig trin-for-trin, hvordan du skal opbygge og skrive din synopsis. Vi hjælper dig med at udforme alle afsnit og leve op til de formelle krav, herunder kravene til litteraturliste og kildehenvisninger

Til den mundtlige eksamen skal du fremlægge indholdet af din synopsis og efterfølgende er der en samtale med din lærer og censor, hvor du skal uddybe indholdet og emnet.

Vejledningen er skrevet af redaktionen på Studienet. Vi har mange års erfaring fra undervisning og vejledning af elever på gymnasiet og HF. Den erfaring har vi forsøgt at give videre til dig med denne vejledning, så du kan klare eksamen i KS rigtig godt.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

KS eksamen

[2]
Bedømmelser
  • 17-09-2023
    Givet af HF-elev på 2. år
  • 08-12-2022
    Givet af HF-elev på 2. år