Forstå opgaveformuleringen og find dit fokus

Læs opgaveformuleringen

Det er vigtigt, at du forstår, hvad opgaveformuleringen beder dig om, før du begynder på din analyserende artikel om Jacob Skyggebjergs debatindlæg “‘FUCK YOU’ til moder natur: Vi ses på Mars, når klimaet går amok og lokummet eksploderer” og videoklippet “Klimastrejke” med Michael Schøt. 

På denne side gennemgår vi opgaveformuleringens krav, så du kan få en god start på din besvarelse. Vi har market de centrale krav i opgaveformuleringen nedenfor.

Skriv en analyserende artikel, hvor du undersøger forskellige måder at påvirke modtageren på i klimadebatten. I din artikel skal du lave en analyse og fortolkning af ‘FUCK YOU’ til moder natur: Vi ses på Mars, når klimaet går amok og lokummet eksploderer (tekst 3a) og give en perspektivering til Klimastrejke (tekst 3b ).

I din undersøgelse skal du anvende relevante tekstnedslag og særligt fokusere på:

- at analysere og fortolke ‘FUCK YOU’ til moder natur: Vi ses på Mars, når klimaet går amok og lokummet eksploderer (tekst 3a) med fokus på argumentation og sproglige virkemidler, herunder hvordan teksten forsøger at påvirke modtageren

- at inddrage Klimastrejke (tekst 3b ) i en perspektivering til det overordnede emne. Du skal bl.a. vurdere mediets betydning for formidlingen af budskabet

- at formidle din tekstforståelse klart for din

...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind