[2]

Skriv analytical essay

Her kan du få et par korte hints til at skrive analytical essay om novellen "Kiss" af Elizabeth Baines, som var en del af skriftlig eksamen i Engelsk A på HHX fra den 20. maj 2020.

Opgaveformulering

Write an analytical essay in which you analyse and interpret the short story “Kiss” by Elizabeth Baines. Part of your essay must focus on characterization, composition, theme(s) and message.

Write the analytical essay in English.

Word count: 800-1200 words

Hint om characterization

Personkarakteristik er det første obligatoriske fokuspunkt i din besvarelse, og det er generelt et godt analysepunkt at få med, når du arbejder med en short story.

I denne tekst er det meget tydeligt, at der er præcis tre hovedpersoner (de to unge mænd og den unge kvinde), som hele fortællingen drejer sig om. Det kan man fx se på, at vi får disse tre personers baggrundshistorier i små udsnit gennem tekstens forløb. 

Når du skal lave din karakteristik, er det i øvrigt vigtigt, at du får de centrale punkter fra disse baggrundshistorier med. Fx at den unge kvinde er blevet misbrugt af sin far og har kæmpet med anoreksi, at den unge mand m...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind