Juan Pablo Escobar - el hijo de un narco

Her finder du Studienets opgavehjælp til “Juan Pablo Escobar”, der er titlen på eksamenssættet til den digitale eksamen fra 21. August 2018 for Spansk A på STX.

Vi besvarer i opgavehjælpen både delprøve 1 og 2. Til delprøve 1 giver vi dig de rigtige svar og forklarer, hvorfor netop det svar er rigtigt. Til delprøve 2 gennemgår vi først de 4 tekster for dig, og derefter viser vi to eksempler på besvarelser af opgave 1 samt besvarer opgave 2. 

Læs også vores vejledning til den skriftlige eksamen i Spansk A på STX.

Uddrag

Her kan du se et uddrag fra vores forklaringer til opgave 4 i Delprøve 1.

Forklaring

1 – e: 1 hører sammen med e, da der i billedteksten står: ”Juan Pablo Escobar, que ahora se llama Sebastián Marroquín…”. Dette betyder, at Sebastián tidligere hed Juan Pablo Escobar.
2 – c: 2 hører sammen med c, da der i teksten på linje 4 står: “Pablo Escobar ha sido un padre amoroso…”. Dette betyder, at Pablo Escobar var en kærlig far. 
3 – a: 3 hører sammen med a, da der i teksten på linje 19-20 står: ”…se exilió en Argentina, donde pudo educarse, ir a la universidad y dejar atrás el pasado...”. Altså tog Sebastián til Argentina for at uddanne sig og lægge sin fortid bag sig. 
4 – h: 4 hører sammen med h, da der i teksten på linje 1 står: ”…el arquitecto y diseñador industrial Sebastián Marroquín…”. Altså arbejder Sebastián som designer og arkitekt.  
5 – i: 5 hører sammen med i, da der i teksten på linje 1-3 står: “Sebastián Marroquí hablo sobre… y la decisión de ser un hombre de paz”. Altså er Sebastián en mand af fred, og derfor vil han ikke følge i sin fars fodspor.   
6 – g: 6 hører sammen med g, da der i teksten på linje 17-18 står: ”…quemábamos el dinero para calentarnos”. Altså brændte de pengesedler for at holde varmen.
7 – b: 7 hører sammen med b, da der i teksten på linje 14-15 står: “…cuando quedaron atrapados durante siete días sin comida”. Altså var Sebastián og hele hans familie omringet i 7 dage, og derfor kunne de ikke gå ud for at købe mad.
8 – f: 8 hører sammen med f, da vi tidligere kom frem til, at Sebastián har fået sin uddannelse i Argentina.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Juan Pablo Escobar - el hijo de un narco

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.