Delprøve 2

I delprøve 2 skal du både besvare opgave 1 og opgave 2. I den første opgave skal du skrive et indlæg til din dagbog, og i opgave 2 skal du besvare en erhvervsorierenteret opgave. 

Opgave 1

Til denne opgave i delprøve 2 skal du skrive et dagbogsindlæg på spansk, hvor du giver udtryk for din holdning til den måde, der bliver protesteret på ift. klimaforandringerne, og give udtryk for din personlige holdning til emnet generelt. Du skal inddrage Tekst A fra delprøve 1, og mindst én af Tekst B, Tekst C eller Tekst D. Vi gennemgår alle teksterne for dig, og giver forslag og hjælp til, hvordan du kan inddrage dem i din egen artikel. Når du skriver et dagbogsindlæg, skal du skrive om dine personlige holdninger og følelser, fordi det i princippet er en privat tekst. 

Vi har udarbejdet to forskellige eksempelbesvarelser til Opgave 1, som viser to måder at løse opgaven på. 

Opgave 2

I opgave 2 i delprøve 2 skal du skrive en kort erhvervsorienteret opgave. Her skal du vise, at du kan skrive en kort meddelelse, der overholder kravene til formalia for virksomhedskommunikation på spansk. Meddelelsen skal fylde ca. 50 ord, og det vigtigste er, at budskabet kommer klart og tydeligt igennem. I dette tilfælde skal du skrive en mail til en en leverandør af veganske varer, hvor dit udgangspunkt er, at du er indehaver af en restaurant hvor I serverer veganske og vegetariske retter. Du skal spørge, om de kan levere en vegansk chorizo med mere paprika og hvidløg. 

Se vores eksemplariske besvarelse af Opgave 2.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind