Sådan foregår eksamen

Den skriftlige eksamen i International Økonomi A består af et opgavesæt med en række opgaver, der skal løses på 5 timer og 30 minutter. Eksamen foregår som udgangspunkt uden netadgang, men din skole kan vælge at give adgang til udvalgte online hjælpemidler.

De første 45 minutter: Gruppeforberedelse

Eksamen starter med 45 minutters forberedelse, hvor du får udleveret opgaveformuleringerne, men ikke bilagsmaterialet. Forberedelsen vil typisk foregå i grupper, men kan også foregå enkeltvist. Det er din skole, der bestemmer om I må arbejde i grupper.

Hvad skal I bruge tiden på?

I har kun 45 minutter, så der er vigtigt, at I tænker over, hvordan I bruger tiden. Opgavesættet består typisk af 3 opgaver med en række underspørgsmål. Vi anbefaler, at I bruger ca. 15 minutter pr. opgave. 

I skal starte med at læse opgaveformuleringerne grundigt. Det gør det meget lettere at holde fokus på lige netop det I bliver spurgt om. Herefter kan I bruge tiden på:

  • At diskutere hvad hver opgave handler om. I har ikke tid til at gå i detaljer med, hvordan hver opgave skal besvares, men det er en god idé at snakke om, hvad opgaven handler om ud fra opgaveformuleringen. På den måde sikrer I, at alle har forstået opgaven. I bør også være opmærksom på, hvilken type opgave der er tale om, da der er
...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind