Drejebog i Idræt

Her finder du hjælp til at lave din egen drejebog i Idræt B. Her finder du eksempler på drejebøger til forskellige træningsforløb, fx drejebog til fodbold, badminton, volleyball, dans og meget mere.

Skal du selv lave en drejebog til et forløb i Idræt B, kan det være en stor hjælp af se eksempler på, hvordan andre har gjort. Du kan få hjælp til både opbygning og indhold i din egen drejebog.

Hvad er en drejebog i Idræt B?

I Idræt på B-niveau arbejder du i løbet af undervisningen med et redskab, som kaldes en drejebog. Drejebogen skal du bruge til den praktiske del af eksamen i Idræt B. Inden eksamen skal du aflevere en drejebog til to forløb, som har indgået i idrætsundervisningen. Det er forskelligt fra skole til skole, hvornår du skal aflevere din drejebog, men mange steder skal den afleveres inden den sidste skoledag. En drejebog bør fylde ca. én side.

En drejebog i Idræt B er en plan for de to forløb og en skabelon for din praktiske eksamen. Drejebogen skal tage udgangspunkt i undervisningen i Idræt. Ud fra drejebogen skal lærer og censor kunne se, hvilke idrætsgrene og øvelser, du vil vise til eksamen.