[0]

Idræt C eksamen

I denne vejledning kan du læse om eksamen i Idræt C. Vejledningen kan bruges, uanset om du har Idræt C på STX eller på HF. 

Eksamen i Idræt C er en praktisk/mundtlig eksamen, som både tester dig i din evne til at udføre øvelserne og forklare teorien bag. Det er en gruppeeksamen, men karaktererne gives individuelt. 

Denne vejledning er bygget op, så du først kan få et generelt overblik over, hvordan eksamen foregår. Dernæst kan du læse mere specifikke råd til forberedelsestiden og selve eksamen.

Her kan du læse et uddrag fra eksamensvejledningen:

Eksamen i Idræt C er en gruppeeksamen, som tages i grupper på tre eller fire personer. Normalt bliver grupperne lavet noget tid før eksamen, så I kan forberede jer i fællesskab.

Før eksamen opgiver læreren seks eksamensforløb, som I kan komme op i. Der skal være to forløb fra hvert af de tre færdighedsområderboldspilmusik og bevægelse og klassiske og nye idrætter. Det vil sige, at de seks forløb fx kunne være basketball, håndbold, jive, hiphop, langdistanceløb og boksning. 

Hver gruppe trækker en forløbspakke, der indeholder tre ud af de seks eksamensforløb, som læreren har opgivet. Forløbspakken vil altid indeholde et forløb fra hvert af de tre færdighedsområder. Grupperne har 24 timers forberedelsestid til at forberede nogle øvelser inden for de tre forløb, som skal vises for lærer og censor. Hver gruppe skal desuden skrive en drejebog, som indeholder en plan for øvelserne. 

Selve eksamen består i en praktisk del og en mundtlig del. I den praktiske del skal grupperne vise deres øvelser for lærer og censor. I den mundtlige del stiller lærer og censor nogle spørgsmål til gruppen om teorien bag øvelserne. 

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Idræt C eksamen

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.