Layout

Sådan skal du lave layout i opgaven

Din opgave skal være klart inddelt i kapitler: Indledning, redegørelse, analyse, diskussion, konklusion og litteraturliste.

Hvert kapitel skal have en tydelig overskrift, som er større end de øvrige overskrifter i teksten. Start hvert kapitel på en ny side. På den måde skaber du et overskueligt og indbydende layout. Luft på en side tæller ikke ned i antallet af anslag, så der er ingen grund til at spare dér.

Indsæt også et ekstra linjeskift mellem afsnit i kapitlerne. Det skal du gøre, hver gang du er færdig med at behandle en pointe, et argument, et eksempel eller et delemne. Se nedenfor, hvordan du skaber et godt afsnit og inddeler dem logisk.

Dine overskrifter skal være tydeligt markeret. Vi anbefaler, at du anvender de indbyggede typografier i Word. Du finder dem i menuen ”Hjem”. Brug overskrift 1 til kapitler fx ”Redegørelse” og overskrift 2 til underafsnit i kapitlerne. Hvis du kan undgå det, er der ingen grund til at have yderligere underoverskrifter.

Du bør bruge en skrifttype som Calibri, Georgia eller Times New Roman. De er både letlæselige og giver et seriøst udseende. Brødtekst...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind