Skriv opgave om horror

Introduktion

I denne sektion kan du få konkrete idéer til, hvordan du kan skrive en større skriftlig opgave (fx SRP, SSO, SOP og SRO), som omhandler horrorgenren. Vi har skrevet denne sektion på dansk, fordi du normalt skal skrive de større skriftlige opgaver på dansk (også selvom de inddrager faget Engelsk).

Idéer til fag

Der er mange valgmuligheder mellem fagkombinationer, hvis du ønsker at skrive opgave om horror. Engelsk er først og fremmest et oplagt fag til studier af horrorgenren. Mange af de mest berømte horrorværker er engelsksprogede, og særligt hele den gotiske genre er tæt forbundet med den engelsktalende verden. Mediefag kan være oplagt at inddrage, hvis du er særligt interesseret i, hvordan horrorfilm virker. 

Psykologi kan give mening, hvis du ønsker at dykke ned i nogle af de psykologiske teorier om, hvorfor horror er skræmmende - og hvorfor folk alligevel vælger at opsøge genren. Der kan også være bestemte typer mennesker, med en specifik psykologisk profil, som tiltrækkes af horror. Dansk kan bruges, hvis du ønsker at kigge særligt på, hvordan horrorgenren kommer til udtryk i den danske litteratur- eller filmverden (evt. i sammenligning med den engelsksprogede). 

Engelsk

Hvis du arbejder med horror i Engelsk, er det især oplagt at studere horrorlitteratur. Du kan fx vælge at arbejde med klassis...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind