Assignment 4B - Michelle Obama's Speech at the Democratic National Convention 2020

Her kan du få et par korte hints til at skrive analytical essay om Michelle Obamas tale fra the Democratic National Convention i 2020. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du læse vores fulde study guide til talen.

Hint om rhetorical situation

I begyndelsen af dit analytical essay kan du kort sige lidt om den retoriske situation. Her er det fx relevant at nævne, at Michelle Obama er tidligere førstedame og taler på det demokratiske nationalkonvent op til præsidentvalget i 2020 for at støtte op om Joe Biden som demokraternes kandidat. 

Den retoriske situation kan også blive relevant for din afsluttende vurdering af talen, fordi den har betydning for, hvem Michelle Obamas målgruppe egentlig er. 

Hint om linguistic features

Linguistic features er et vidt begreb, som fx kan dække over sproglig stil, billedsprog og andre virkemidler. Du kan fx komme ind på den generelt formelle stil i talen, som dog også brydes af mere uformelle udtryk. Du kan desuden komme ind på et virkemiddel som billedsprog, fx metaforen "going high", som betyder, at man ...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind