Assignment 4A - Britishness and National Identity

Her kan du få hints til at skrive dit argumentative essay om emnet Britishness and National Identity. Har du brug for mere detaljeret hjælp, kan du læse vores study guide om emnet.

Opgaveformulering

Write an argumentative essay about the changing British identity and discuss different views on Britishness.

Write the argumentative essay in English and give it an appropriate heading.

Word count: 800-1200 words

Hint om emne

Opgaveformuleringen er ved første øjekast formuleret rimelig bredt, men når du dykker ned i kildematerialet, bliver det hurtigt tydeligt, at du skal have særligt fokus på, hvad etnicitet betyder for briters identitet og kulturelle tilhørsforhold. 

Hint om synspunkter

Gennem kilderne møder du en række forskellige synspunkter om emnet. De fleste af kilderne præsenterer dog den holdning, at etnicitet faktisk har en væsentlig betydning for briters identitet, og at briter med en minoritetsidentitet kan risikere at møde diskrimination i mange aspekter af samfundet. Flere af kilderne forholder sig også skeptisk til de mennesker, som ikke mener, at diskrimination er et stort problem i det britiske samfund. Det er derfor disse synspunkter, som vil være lettest at finde støtte til i kildematerialet, når du skal præsentere din egen argumentation. 

Husk, at du selv skal finde på en overskrift til d...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind