Assignment 6A - We Can't Be Good at Everything

Her kan du få et par korte hints til at arbejde med novellen “We Can't Be Good at Everything” af Emma Sloley. Hvis du har brug for mere detaljeret hjælp, kan du læse vores fulde study guide til novellen.

Hint om summary

Når du skriver et summary om en novelle, går det ud på at gengive de vigtigste punkter i handlingen - kortfattet og med dine egne ord. Et summary bør ikke indeholde analyse og fortolkning, og du må heller ikke have direkte citater fra teksten med.

Du skal så vidt muligt altid skrive dit summary i præsens (nutid), og du skal derfor være opmærksom på kongruens. Men du kan også få brug for andre tider, fx hvis du skal gengive noget om hovedpersonen Miles' barndom.

Hint om setting

Novellen handler om en voksen søn, Miles, der forgæves forsøger at få sin kendis-mor, Fenella, til at engagere sig i barnebarnet William. Nu får han omsider luft for sin frustration over, at hans mor heller ikke engagerede sig i hans barndom. Med denne forældre-barn-tematik er det meget passende, at novellens setting er en børnefødselsdag.

Miles' bitre refleksioner om barndommen og den anspændte sa...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind