Hvorfor er det ikke reality-tv, når det bliver vist på DR og TV2?

På denne side får du først et resumé af teksten ”Hvorfor er det ikke reality-tv, når det bliver vist på DR og TV2?” (tekst 4a). Dernæst gennemgår vi de vigtigste synspunkter og giver dig inspiration til, hvordan du kan bruge teksten i din opgave.

Resumé

Afsender: Stefanie Frid Jørgensen
Udgivelse og dato: 13. juni 2017
Genre: Klumme

I teksten fremsætter Stefanie Frid Jørgensen sine overvejelser og synspunkter omkring reality-programmer. Hun lægger ud med at konstatere, at hun elsker reality-tv, og at der ikke er væsentlig forskel på de reality-programmer, som DR og eksempelvis TV3 laver. Hun argumenterer for, at det er begrænsende at forstå reality-tv som dårlig underholdning. I stedet mener hun, at reality viser mennesker i virkelige situationer. Det er de ægte sider af mennesket, der kommer frem i reality-tv, og derfor bør medier som DR være stolte af deres reality-programmer og stå ved dem, mener hun. 

Hovedsynspunkt: Reality-tv viser folks sande jeg

Frid Jørgensens hovedsynspunkt er, at reality-programmer viser mennesker ”in real life”, og at DR og TV2 derfor bør stå ved deres reality-programmer. Hovedsynspunktet kommer til udtryk her: 

Reality er blevet et synonym med dårlig underholdning, og det er...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind