Skriv opgave om Animal Farm

Introduktion

I denne sektion kan du få konkrete idéer til, hvordan du kan skrive en større skriftlig opgave (fx SRP, SSO eller SRO), som inddrager Animal Farm af George Orwell. Vi har skrevet denne sektion på dansk, fordi du normalt skal skrive de større skriftlige opgaver på dansk (også selvom de inddrager faget Engelsk).

Ideer til fag

Animal Farm er især relevant at arbejde med inden for Engelsk, da det er et berømt værk i britisk litteratur, som samtidig præsenterer et interessant budskab på en unik måde.

Der er dog også oplagte muligheder i Historie og Samfundsfag, på grund af bogens meget klare forbindelser til både specifikke historiske begivenheder og helt generelle politiske problemstillinger og dilemmaer.

Andre fag er i mindre grad oplagte. Dansk kan fungere i samme rolle som Engelsk, hvis du arbejder med den danske version af værket, mens det i Mediefag kan være relevant ift. at arbejde med en filmatisering af værket.

Engelsk

Animal Farm betragtes som en klassiker i britisk litteratur og som litterært værk er der rigtig meget interessant at sige om den. Fx kan du gøre dig overvejelser om selve genren - hvor elementer fra fabler og eve...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind