Delprøve 1 | STX Engelsk A | 25. maj 2016

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Delprøve 1 fra skriftlig eksamen på STX Engelsk A den 25. maj 2016

Den første opgave indeholder 7 fejlsætninger, som du skal rette, hvorefter du skal forklare dine rettelser. Her får du løbende hints, der kan hjælpe dig på vej mod det rigtige svar.

Den anden opgave handler om brug af apostrof på engelsk. Du får et kort tekststykke og skal indsætte de manglende apostroffer. Bagefter skal du med udgangspunkt i tekststykket forklare, hvordan apostrof bruges på engelsk. Vi giver dig hints til korrekt placering af apostrofferne og guider til en god forklaring.

Den tredje opgave er en stilistisk analyse, hvor du skal beskrive den sproglige stil på en valgplakat fra et britisk valg. Her har vi udpeget forskellige elementer du kan kommentere og givet hints om deres effekt.

Den fjerde opgave er en oversættelse fra dansk til engelsk. Vi har oversat de vanskeligste ord for dig, og giver dig desuden hints til de grammatiske områder du især skal være opmærksom på.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik og hjælp til fejlsætninger, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Husk: Øvelse gør mester, så prøv at løse de 4 opgaver selv først!

 

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | STX Engelsk A | 25. maj 2016

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.