[0]

Guide til skriftlig eksamen i Engelsk B på HTX

I denne guide kan du få et overblik over skriftlig eksamen i Engelsk B på HTX. Her kan du finde en detaljeret gennemgang af denne prøveform. Du får også gode råd til, hvordan du forbereder dig bedst muligt, samt hvad du skal være særlig opmærksom på under selve eksamen. 

Eksamen i Engelsk B på HTX er en digital prøve, som består af fire sprogopgaver og en længere tekstopgave, som alle besvares med hjælpemidler. Det er dog ikke tilladt at bruge internettet som fagligt hjælpemiddel.

Sprogopgaverne tester din forståelse af vigtige grammatiske regler på engelsk, men kan også involvere oversættelse eller billedbeskrivelse. 

Den afsluttende tekstopgave beder dig altid om at skrive et argumentative essay. Emnet for dit essay er typisk en aktuel problemstilling i samfundet, som du både skal redegøre for og diskutere.

Uddrag

Nedenfor kan du læse et kort uddrag fra vores eksamensguide:

Udnyt hele eksamenstiden

Det er meget vigtigt, at du udnytter al din tid, når du er til skriftlig eksamen. Selvom du måske føler dig færdig på et tidspunkt, er der helt sikkert formuleringer, der kan forbedres og grammatiske fejl, der kan fikses, hvis du har ekstra tid tilbage.

Lad derfor være med at forlade eksamen før tid, uanset hvor fristende det virker (og uanset hvor mange af dine holdkammerater, som gør det!). Bliv siddende på din plads - tag eventuelt en kort pause fra arbejdet, hvis du har brug for det - og giv så hele din tekst endnu en gennemlæsning og overvej, hvad der kan forbedres. Du kan også læse opgaveteksterne en ekstra gang, så du er helt sikker på, at du har fået alt det vigtigste med.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Guide til skriftlig eksamen i Engelsk B på HTX

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.