[0]

Guide til skriftlig eksamen i Engelsk B på EUX

I denne guide kan du få et overblik over skriftlig eksamen i Engelsk B på EUX. Her kan du finde en detaljeret gennemgang af denne prøveform. Du får også gode råd til, hvordan du forbereder dig bedst muligt, samt hvad du skal være særlig opmærksom på under selve eksamen. 

Eksamen i Engelsk B på EUX er en digital prøve, som består af fire sprogopgaver og en længere tekstopgave, som alle besvares med hjælpemidler.

Den afsluttende tekstopgave beder dig altid om at skrive et argumentative essay. Emnet for dit essay er typisk en aktuel problemstilling i samfundet, og du bliver bedt om at redegøre for og diskutere forskellige aspekter af emnet.

Uddrag

Nedenfor kan du læse et kort uddrag fra vores eksamensguide:

Brug af internet

Til eksamen på EUX B har du ikke adgang til internettet som fagligt hjælpemiddel. Det kan dog alligevel være tilladet at bruge nettet til helt specifikke formål, som på forhånd er aftalt med jeres lærer.

Fx kan det være tilladt at bruge bestemte I-bøger, som har været en del af jeres undervisning og som er nævnt i undervisningsbeskrivelsen. Det kan også være tilladt at gøre brug af online ordbøger eller at hente noter fra undervisningen ned fra Lectio. Når du bruger disse tilladte materialer er det vigtigt, at du bruger såkaldt ‘dybe links’ (saml meget gerne de tilladte links i et Word-dokument eller en PDF på forhånd, hvis din lærer ikke allerede har gjort det) - så du kun er de helt specifikke steder på nettet, som du har lov til at være.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Guide til skriftlig eksamen i Engelsk B på EUX

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.