Engelsk skriftlig eksamen

Med Studienets målrettede og brugervenlige vejledninger til skriftlig eksamen i Engelsk på STX, HHX, HF, HTX eller EUX er du godt udrustet til eksamen!

Herunder finder du links til alle Studienets guides til den skriftlige eksamen i Engelsk opdelt efter uddannelse og niveau.

Se også vores hjælp til tidligere stillede eksamensopgaver

Forbered dig med vores vejledninger

Hvis du skal til skriftlig eksamen i Engelsk i gymnasiet er det vigtigt, at du er ordentligt forberedt på, hvad du kan støde på af opgaver, hvordan du løser dem, og på hvilken måde du bedst disponerer din tid.

Studienets guides er designet til først at give dig et godt overblik over, hvordan eksamen i Engelsk er skruet sammen på din uddannelse og dit nivau: Hvordan er prøven bygget op? Hvor lang tid har du til rådighed? Hvilke typer opgaver kan du støde på? Og mange andre ting, som er godt at have styr på, inden du træder ind i eksamenslokalet.

Vi giver dig også hjælp til at forstå, hvad der bliver forventet af dig, og hvordan du bedst kommer i mål med at løse de opgaver, du vil blive stillet. Hertil viser vi dig, hvordan du kan forberede dig hjemmefra og øve dig. Når du har læst vores guides ved du, hvad du skal kunne og du har set gode eksempler på, hvordan det kan gøres. Langs ad vejen giver vi dig henvisninger til Studienets detaljerede guides til de særlige opgavetyper.

Endelig får du en bunke praktiske råd, som er nyttige, fx: Hvad skal du tage med? Hvordan kan du disponere din tid bedst muligt?

Se også vores hjælp til Delprøve 1 i Engelsk.