Delprøve 2

Til denne delprøve skal du skrive et blogindlæg på spansk, efter du lige har læst om Adrián og hans afhængighed. I blogindlægget skal du skrive om skærmafhængighed, og du skal fortælle hvad du synes om Adriáns situation. Du skal også diskutere, hvad du selv synes om brug af mobiltelefoner og computere.

Du skal inddrage Tekst A fra delprøve 1, og mindst én af teksterne B, C og D. På den følgende side gennemgår vi alle teksterne for dig og giver forslag og hjælp til, hvordan du kan inddrage dem i dit eget indlæg. Dernæst giver vi dig eksempler på besvarelser af opgaven.

Til eksamen kan du ud over et blogindlæg komme ud for at skulle skrive følgende genrer:

- En artikel: Her ville du skulle skrive en tekst, der behandler et bestemt emne, med det formål at informere en bestemt modtagergruppe.
- Et brev: Her ville du skulle skrive som en bestemt afsender til en bestemt modtager, der altid vil fremgå af opgaveformuleringen. Et brev kan både være formelt og uformelt, men du vil altid skulle skrive det som en mail.
- Et læserbrev: Her ville du skulle skrive som en læser af en avis, der enten skal udtrykke en personlig holdning eller behandle et vigtigt samfundsproblem.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind