Fysik C mundtlig eksamen på STX

Vi hjælper dig med at forstå, hvordan den mundtlige eksamen i Fysik C på STX foregår. Vi giver dig desuden tips til, hvordan du kan forberede dig før eksamen, og hvad du særligt skal være opmærksom på til eksamen.

Her får du et uddrag af siden om, hvordan eksamen foregår:

Når du på eksamensdagen har trukket dit eksamensspørgsmål, har du formelt set 24 minutters forberedelse. I praksis har du dog kun cirka 20 minutters forberedelse, da der går nogle minutter med at trække spørgsmålet, gå ind i forberedelseslokalet og derefter ind i eksamenslokalet igen. 

Eksaminationen varer cirka 18 minutter

Formelt set varer eksaminationen 24 minutter, men i praksis vil du nok kun blive eksamineret i cirka 18 minutter, da der også skal afses tid til voteringen

Sådan foregår selve eksaminationen

Selve eksaminationen starter med, at du fremlægger din disposition. Det kan variere en del fra lærer til lærer, hvor længe du får lov til at snakke, uden at blive afbrudt. Det er dog god stil, at din lærer giver dig i hvert fald de første 2-3 minutter til at fremlægge. Grundlæggende skal eksaminationen dog være en samtale, så ..

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Fysik C mundtlig eksamen på STX

[8]
Bedømmelser
 • 16-06-2016
  God inspiration til at få struktur på fysik eksamen. Det virker lidt mere overskuelig med denne guide til at god eksamen.
 • 25-05-2015
  Givet af 3.g'er på STX
  God hjælp, til lige at få et hurtigt overblik
 • 15-06-2015
  Givet af 2.g'er på STX
  Rigtig god inspiration og hjælp til fysik eksamen
 • 08-06-2023
  Givet af 1.g'er på STX