Spansk A skriftlig eksamen på STX og HHX

Her er Studienets vejledning til skriftlig eksamen i Spansk A på STX og HHX uden netadgang. Med denne vejledning får du et godt overblik over, hvordan eksamen foregår, samt en række gode tips til, hvordan du bedst bliver klar til den. Vi guider dig både til, hvad du skal være særlig opmærksom på før og under eksamen.

Se her for hjælp til den digitale eksamensform i Spansk A (gælder også for terminsprøve i Spansk begyndersprog A i 2019)

Læs vejledningen, og gå efterfølgende roligt ind til den skriftlige eksamen i Spansk A!

I denne webbog dækker vi både den skriftlige eksamen i Spansk A på STX og HHX. Her får du et kort overblik over, hvordan eksamensformerne er skruet sammen. Alle disse led uddybes i denne vejledning:

Spansk A på STX uden netadgang

Til skriftlig eksamen i Spansk A på STX har du fire timer til rådighed. Du får udleveret et eksamenssæt, hvor du skal løse to delopgaver. Alle delopgaver udleveres samtidigt, så du kan selv bestemme i hvilken rækkefølge du laver dem.  

Delopgave A: Den første delopgave består af en oversættelse fra dansk til spansk. Oversættelsen er en kort tekst, som er relateret til eksamenssættets overordnede tema.​
Delopgave B: Her skal du formulere dig frit på spansk ud fra nogle spørgsmål til Spørgsmålene i til eksamenssættets tekster, hvor du skal svare på 1, 2 eller 3 af dem med 250 ord i alt.

Spansk A på HHX uden netadgang

Til den skriftlige eksamen i Spansk A på HHX har du fire timer til rådighed. Du får udleveret et eksamenssæt, hvor du skal løse tre delopgaver. Alle delopgaver udleveres samtidig, så du kan selv bestemme i hvilken rækkefølge du laver dem. 

Delopgave 1:  Første delopgave er en øvelse i fri formulering, hvor du skal besvare 1-3 spørgsmål til til eksamenssættets tekster. Du må ikke besvare mere end 3 spørgsmål og den samlede besvarelse af delopgaven skal være på 200 ord.​
Delopgave 2: Her får du en kort tekst på dansk, som du skal oversætte til spansk, og som har noget med eksamenssættets overordnede tema at gøre. ​
Delopgave 3: Til sidst skal du besvare delopgave 3, der går ud på, at du skal skrive et handelsbrev eller en e-mail på spansk. 

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Spansk A skriftlig eksamen på STX og HHX

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt.