Latin eksamen

Vil du være godt forberedt til eksamen i latin, er der en række ting, du kan gøre før eksamen. På siden her giver vi dig overblik over, hvordan du forbereder dig til latin eksamen.

Når du skal til eksamen i latin, skal du først og fremmest være forberedt på de typer af opgaver i latin, som du skal løse til den skriftlige og den mundtlige eksamen. Forbereder du dig til latin eksamen med Studienets målrettede vejledninger, får du styr på, hvad du skal kunne til ekamen og hjælp til at forberede dig på selve eksamenssituationen. Er du godt forberedt, kan du gå til eksamen med ro og på den måde opnå et bedre resultat.

Mundtlig eksamen i latin

Til den mundtlige eksamen i latin skal du være velforberedt, så du kan slappe af og gå ind og lave en god præstation. Med Studienets vejledninger bliver du fuldstændig forberedt, og du kan gå til den mundtlige eksamen med overskud og ro.

Her får du hjælp til den mundtlige eksamen i latin:

Skriftlig eksamen i latin

Til skriftlig eksamen i latin hjælper vi dig med at forberede dig effektivt på forhånd, og sørge for at have de rette redskaber til at lave en rigtig god aflevering inde til den skriftlige eksamen. Vi fortæller dig også, hvordan du bruger tiden bedst muligt og ikke går i stå til den skriftlige eksamen.

Her får du hjælp til skriftlig eksamen i latin: