Eksempel på disposition

Her finder du vores eksempel på en disposition inden for emnet Differentialligninger. Husk på, at vores disposition blot er et eksempel på, hvordan en disposition kan se ud.

Det kan være en fordel at benytte stikord eller korte sætninger, når du skriver din disposition. Vores disposition er skrevet i korte sætninger, da det kan være svært at få noget ud af at læse andres stikord. Du kan få gode råd til, hvordan du kan lave din disposition, og hvordan du kan bruge din disposition i din eksamensforberedelse på siden om dispositioner i vores vejledning til mundtlig eksamen.

Vi har lavet vores disposition med udgangspunkt i nedenstående eksamensspørgsmål:

Lineære 1. ordens differentialligninger

Forklar hvad en lineær 1. ordens differentialligning er, og bevis den fuldstændige løsning til en generel lineær 1. ordens differentialligning. Gennemgå et eksempel, hvor du bestemmer den fuldstændige løsning til en lineær 1. ordens differentialligning.

I dispositionen indgår en forklaring af begrebet ”differentialligning”, som du kan læse mere om på siden Hvad er en differentialligning? Vi gennemgår også beviset for den fuldstændige løsning til en lineæ...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind