Delprøve 1 | HHX Engelsk A | 18. august 2016

Her kan du får hjælp til Opgave 1-4 fra den skriftlige eksamen i Engelsk A på HHX fra den 18. august 2016.

Den første opgave handler om at finde adjektiver og adverbier i en tekst og om at forklare, hvad de beskriver. Vi giver dig eksempler på ord fra teksten, som du kan vælge at beskrive, samt hints der viser dig, hvad hvert ord lægger sig til.

Den anden opgave handler om relative pronomener. Du bliver bedt om at forklare, hvad hvert pronomen viser tilbage til og hvorfor netop dette pronomen er blevet brugt i den enkelte sætning. Vi giver dig hints til forklaringen for hver eneste sætning. 

Den tredje opgave er en fejlsætningsopgave, hvor du både bliver bedt om at rette fejlsætningerne og forklare dine rettelser med grammatisk terminologi. Vi giver dig gode råd til både at rette fejlene og forklare. 

Til sidst bliver du bedt om at skrive en e-mail til en kunde, så du viser du kan bruge dit engelske sprog i en kontekst fra virkeligheden. Her giver vi dig råd og hjælp til at formulere en e-mail til netop denne kontekst, samt en ordliste over nyttige gloser til din tekst.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik og hjælp til fejlsætninger, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Efter hver eneste opgave kan du se vores bud på en eksempelbesvarelse, så du kan tjekke dine resultater.

Husk: Øvelse gør mester, så prøv at løse de fire opgaver selv først!

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | HHX Engelsk A | 18. august 2016

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.