Delprøve 1 | STX Engelsk B | 29. maj 2015

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Delprøve 1 fra skriftlig eksamen i Engelsk B på STX den 29. maj 2015. 

Den første opgave indeholder en række fejlsætninger og du skal for hver sætning både rette og forklare fejlen. Ved hver sætning finder du en række hints, der kan hjælpe dig til at spotte fejlen og forklare hvad der er galt. 

Den anden opgave handler om adjektivernes gradbøjning. I denne opgave skal du bøje en række adjektiver fra et tekstuddrag, og dernæst skal du beskrive reglerne for adjektivernes gradbøjning. Vi giver dig hints til de enkelte ord, samt overordnede hints der kan hjælpe dig med at forklare reglerne.

Den tredje opgave er en stilistisk analyse, hvor du skal beskrive den sproglige stil i et uddrag fra en roman. Du får overordnede hints til sproglige analyse, samt specifikke hints om ting, du kan vælge at kommentere på.

Den fjerde opgave er en oversættelsesopgave. Her skal du oversætte nogle sætninger fra dansk til engelsk. Vi har oversat de mest vanskelige ord for dig, og giver dig i øvrigt hints til fælder, du skal undgå.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | STX Engelsk B | 29. maj 2015

[2]
Bedømmelser
  • 15-01-2017
    Givet af HFe-elev på 1. år
    Super godt. Meget inspirerende. :)
  • 01-03-2017
    Rigtig god hjælp......