Delprøve 1 | STX Engelsk B | 28. maj 2014

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Delprøve 1 fra skriftlig eksamen i Engelsk B på STX den 28. maj 2014. 

Den første opgave indeholder en række fejlsætninger, som du skal rette og derefter skal du forklare din rettelse. Ved hver sætning får du hints, der kan hjælpe dig til at finde fejlen og forklare hvad der er galt.

Den anden opgave handler om stort begyndelsesbogstav. Her får du en tekst og skal så rette til stort begyndelsesbogstav, hvor det er nødvendigt. Til sidst skal du forklare reglerne for stort begyndelsesbogstav med udgangspunkt i tekstens eksempler. Vi giver dig specikke hints til hver enkelt del af opgaven.

Den tredje opgave er en stilistisk analyse. Her skal du analysere den sproglige stil i et tekstuddrag fra et internetforum. Du får en række hints der kan hjælpe dig i dit arbejde med teksten og pege dig i retning af ting, du kan kommentere på.

I den fjerde opgave skal du oversætte nogle sætninger fra dansk til engelsk. Vi har oversat de mest vanskelige formuleringer for dig, og desuden får du hints til fælder, du skal undgå.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik og hjælp til fejlsætninger, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

 

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | STX Engelsk B | 28. maj 2014

[2]
Bedømmelser
  • 20-09-2016
    Givet af 3.g'er på STX
    vanvittig god. hjælper dig virkelig godt
  • 30-12-2016
    Super og virkelig inspirerende. :)