Delprøve 1 | STX Engelsk A | 4. december 2017

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Delprøve 1 fra skriftlig eksamen i Engelsk A på STX den 4. december 2017. 

Den første opgave handler om fejlsætninger. Her får du 7 fejlsætninger, som du skal rette, og dernæst skal du forklare din rettelse. Under hver sætning får du et hint eller to, der kan hjælpe dig til at spotte, hvad der er galt.

Den anden opgave handler om udvidet tid. Her skal du understrege alle eksempler på udvidet tid i et tekststykke, og derefter forklare, hvorfor der er brugt udvidet tid. Vi hjælper dig til at finde eksemplerne, og giver dig nogle overordnede hints til forklaringen.

I den tredje opgave bliver du bedt om at lave en stilistisk analyse af et uddrag fra en selvbiografi. Her giver vi dig specifikke hints til at arbejde med teksten, og udpeger ting, du kan vælge at kommentere på.

Den fjerde opgave indeholder en dansk tekst som du skal oversætte til engelsk. Her har vi oversat de mest vanskelige formuleringer, og desuden får du hints til at hjælpe dig på vej og lede dig uden om sproglige fælder.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | STX Engelsk A | 4. december 2017

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.