Delprøve 1 | STX Engelsk A | 19. maj 2017

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Delprøve 1 fra skriftlig eksamen i Engelsk A på STX d. 19. maj 2017. 

Den første opgave indeholder 7 fejlsætninger, og her skal du både skrive den korrekte sætning og forklare din rettelse. Under hver sætning giver vi dig et par hints, der kan hjælpe dig på vej.

Den anden opgave handler om relative pronominer (henførende stedord). Du får et tekststykke hvor du skal spotte alle de relative pronominer, og for hvert enkelt pronomen skal du forklare hvad det fører tilbage til. Her giver vi dig nogle overordnede hints til løsning af opgaven, samt fælder du skal være opmærksom på.

Den tredje opgave er en stilistisk analyse, hvor du skal analysere den sproglige stil i en anmeldelse fra internettet. Vi har lavet en række hints til ting du kan kommentere på, samt tips til gode formuleringer.

Den fjerde opgave er en oversættelsesopgave, hvor du skal oversætte en tekst fra dansk til engelsk. Her får du en række hints til de grammatiske fælder i teksten, og desuden har vi oversat alle de mest vanskelige ord.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik og hjælp til fejlsætninger, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | STX Engelsk A | 19. maj 2017

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt.