Delprøve 1 | HTX Engelsk B | 29. august 2017

I denne vejledning får du hjælp til at besvare de tre opgaver i Delprøve 1 fra skriftlig eksamen på HTX Engelsk B den 29. august 2017. Vi guider dig igennem alle opgaverne med råd og vejledning til grammatikken. 

Den første opgave er en indsætningsopgave, hvor du bliver bedt om at vælge det korrekte ord eller udtryk ud fra to valgmuligheder. Hver enkelt opgave er designet til at teste din viden om en bestemt del af den engelske grammatik. Vi giver dig konkrete hints til dit arbejde med hver enkelt af de 25 sætninger.

Den anden opgave er en fejlsætningsopgave, hvor du skal rette en grammatisk fejl i hver af de otte sætninger. Vi giver dig hints til at finde frem til fejlen og guider dig til at skrive den korrekte sætning.

Den sidste opgave er en oversættelsesopgave. Her giver vi dig gloser til vanskelige ord i de enkelte sætninger, samt hints til de grammatiske fælder, som du skal være opmærksom på under oversættelsen. 

Hvis du har brug for yderligere hjælp giver vi dig også løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik og hjælp til fejlsætninger

Vi giver dig desuden det korrekte svar til hver opgave, så du løbende kan tjekke dine resultater.

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | HTX Engelsk B | 29. august 2017

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.