Delprøve 1 | HHX Engelsk A | 3. december 2014

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Delprøve 1 fra skriftlig eksamen i Engelsk A på HHX den 3. december 2014. 

Den første opgave handler om udvidet tid og ing-form. Her skal du se på nogle understregede konstruktioner i en tekst og forklare, hvorfor der er brugt udvidet tid eller ing-form. Under hvert ord finder du specifikke hints, der kan hjælpe dig på vej.

Den anden opgave handler om adverbier, og her skal du forklare hvilket ord, de understregede adverbier beskriver. Vi giver dig hints til hver sætning.

Den tredje opgave er en fejlsætningsopgave. Her får du en række sætninger med fejl, som du skal rette og forklare. Du får hints til hver sætning, der kan hjælpe dig med at spotte fejlen og finde ud af hvad der er galt.

I den fjerde opgave skal du skrive en e-mail, hvor du beder om et tilbud på kaffemaskiner. Du får en række nyttige hints til at formulere din mail, samt en ordliste med praktiske ord og vendinger.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | HHX Engelsk A | 3. december 2014

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.