Delprøve 1 | HHX Engelsk A | 22. maj 2014

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Delprøve 1 fra skriftlig eksamen i Engelsk A på HHX den 22. maj 2014. 

Den første opgave handler om adjektiver og adverbier. Her skal du angive hvilken af de to ordklasser, de enkelte ord i opgaven tilhører, samt hvad de lægger sig til. For hvert ord får du hints, der kan lede dig på vej.

I den anden opgave skal du forklare brugen af de to former for genitiv (ejefald) apostrof-genitiv og of-genitiv - i fire sætninger. Vi giver dig hints til at lave en fornuftig forklaring til de enkelte sætninger.

Den tredje opgave er en fejlsætningsopgave. Her skal du finde og rette fejlen i en række sætninger, og derefter skal du forklare, hvad der er galt. Under hver sætning finder du en række hints, der kan hjælpe dig til at løse problemet.

Den fjerde opgave handler om at skrive en email. Du skal skrive en email til et silkefirma, hvor du skal bruge en række bestemte ord. Vi giver dig overordnede hints til dit arbejde med opgaven, samt en liste med gode ord og vendinger.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | HHX Engelsk A | 22. maj 2014

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.