Delprøve 1 | HF Engelsk B | 4. december 2017

I denne vejledning får du hjælp til at besvare Delprøve 1 fra skriftlig eksamen i Engelsk B på HF den 4. december 2017. 

Den første opgave er en fejlsætningsopgave, hvor du skal finde og rette 1-2 fejl i de enkelte sætninger. Under hver sætning giver vi dig nogle hints, der kan hjælpe dig med at spotte og fikse fejlen(e). 

Den anden opgave handler om, hvornår man skal sætte punktum. Her får du en tekst uden punktummer, hvor du får at vide hvor mange der skal være, og så skal du indsætte dem. Vi giver dig nogle overordnede hints til, hvornår man bruger punktum på engelsk.

I den tredje opgave bliver du testet i din viden om de engelske hjælpeverber to be, to do og to have. Du skal indsætte det korrekte hjælpeverbum på den tomme plads i en række sætninger. Under hver sætning får du hints til hvilket hjælpeverbum, du skal bruge.

Den fjerde opgave handler om artikler (kendeord). Du får 8 sætninger hvor der mangler artikler, og dem skal du så indsætte. Her giver vi dig hints om hvad du skal være opmærksom på i hver enkelt sætning.

I den femte opgave skal du oversætte en række sætninger fra dansk til engelsk. Vi har oversat de mest vanskelige formuleringer for dig, og giver dig desuden hints til fælder, du skal være opmærksom på.

Vi giver dig løbende henvisninger til vores Engelsk Grammatik, hvis du har brug for at få nogle af de grammatiske emner uddybet undervejs. 

Du har også mulighed for at se konkrete bud på besvarelser under hver eneste opgave, så du kan tjekke dine svar. 

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Delprøve 1 | HF Engelsk B | 4. december 2017

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.