Vejledninger til dansk

Vores vejledninger til dansk hjælper dig med at opnå en højere års- og eksamenskarakter i dansk. Vejledningerne hjælper dig med at skrive de forskellige opgavetyper.

Hvordan hjælper Studienets vejledninger dig?

Vores vejledninger er lavet med ét formål: at holde det hele samlet ét sted. Du kan sikkert nikke genkendende til at dine notater fra netop den time er blevet væk, krøllede sammen eller spist af din hund. Det er situationer som denne, hvor vores vejledninger kan hjælpe dig af sted. Det er vigtigt for din opgaveskrivning, at du konstant har noget at støtte dig op af, og hvad er bedre støtte end en konkret opgavevejledning?

Vejledningerne indeholder gennemprøvede modeller samt illustrative eksempler fra opgaver, så du hele tiden kan få hjælp af, hvordan andre har gjort det.

Hvad får du ud af det?

  • Du får højere karakter i dansk – såfremt du følger vejledningen
  • Du bliver hurtigere til at skrive danskopgaver
  • Du bliver mere grundig og effektiv
  • Du bliver bedre til at gå til eksamen

Man får naturligvis ikke et 12-tal uden selv at sætte sig grundigt ind i opgaven. Når du har anvendt en vejledning til den samme opgave flere gange, vil du med tiden kunne gøre det med mindre og mindre støtte, og hurtigt opdage, at du genkender diverse kendetegn fra teksten, som du måske ville have overset førhen.