Resumé og baggrund

Resumé

”Catwalk” er en novelle af Jesper Wung-Sung. Novellen handler om den unge kvinde Veronica, der også er novellens jegfortæller. 

Handlingen udspiller sig over én enkelt aften, hvor Veronica er til fest sammen med en masse andre unge mennesker. Det er en helt særlig fest for Veronica. Det er nemlig den første fest, hun er med til, efter hun har fået lavet sine ører om til pumaører ved en kosmetisk operation. 

I novellens indledning er hun omgivet af en masse piger, som beundrer hendes nye pumaører. Veronica nyder opmærksomheden, men hun er mest opsat på, at den populære fyr Leon skal lægge mærke til hende. 

Ørerne vækker Leons interesse, og Veronica er derfor yderst tilfreds med sin beslutning om at få en kosmetisk operation, selvom det har været både dyrt, besværligt og smertefuldt. Leon og Veronica flirter, og alt ser ud til at gå, som Veronica havde håbet på. 

Det ændrer sig dog, da en anden ung kvinde, Polly, dukker op til festen. Polly kan nemlig afsløre en ny kosmetisk operation, der er endnu mere iøjnefaldende...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind