Skriv opgave om Brexit

Introduktion

I denne sektion kan du få konkrete idéer til, hvordan du kan skrive en større skriftlig opgave (fx SRP, SSO og SRO), som omhandler Brexit. Vi har skrevet denne sektion på dansk, fordi du normalt skal skrive de større skriftlige opgaver på dansk (også selvom de inddrager faget Engelsk).

Husk, at Brexit i april 2019 stadig er en igangværende proces. Det er derfor særlig vigtigt, at du sørger for at bruge opdaterede kilder, når du arbejder med emnet. 

Idéer til fag

Det kan være relevant at arbejde med Brexit i forbindelse med Engelsk, da det jo logisk nok er et fænomen, som er tæt knyttet til Storbritannien og til britisk politik. Samtidig er det et meget omdiskuteret emne, så det giver også fin mulighed for at indarbejde sprog og retorik. Samfundsfag kan også bruges, da der er mange muligheder for at se nærmere på parlamentariske mekanismer og politisk diskurs - og du har samtidig gode muligheder for at inddrag din viden om EU. Historie kan give mening, hvis du fx vil dykke ned i den historiske baggrund bag Storbritanniens medlemskab af EU...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind