[14]

Bioteknologi A skriftlig eksamen

Her er vores vejledning til eksamen i skriftlig Bioteknologi A på STX eller HTX.

Vejledningen giver dig et overblik over, hvordan eksamen foregår, og hvordan du kan forberede dig til eksamen. Vi giver dig også eksempler på, hvordan eksamensopgaver i skriftlig Bioteknologi A ser ud, og hvordan du løser opgaverne.

Her kan du se vejledningens indhold:

Her kan du se et uddrag af vejledningens afsnit om, hvordan du forbereder dig til eksamen

Vi har på Studienet udarbejdet vejledende besvarelser til tidligere eksamensopgaver i Bioteknologi. Opgavesættene er desværre ikke offentligt tilgængelige, men hvis du spørger din lærer efter dem, vil han eller hun sikkert kunne skaffe dem til dig. En god øvelse er at løse disse sæt og sammenligne din besvarelse med vores efterfølgende.

Du kan se alle vores vejledende besvarelser af eksamensopgaver i Bioteknologi STX A her og downloade dem med vores app.

Sådan gør du

Opgavesættene er desværre ikke offentligt tilgængelige, men hvis du spørger din lærer efter dem, kan han eller hun sikkert skaffe dem til dig. En god øvelse er at løse disse sæt og sammenligne din besvarelse med vores efterfølgende.

Når du løser sættene, så efterlign eksamenssituationen mest muligt. Dvs., sæt din computer op, find de hjælpemidler, du skal bruge, og sæt fem timer af til at lave besvarelsen.

Det gør ikke noget, hvis du har regnet nogle af opgaverne før. Ved at regne dem igen får du jo tjekket om du kan huske, hvordan den givne opgave skal løses.

Når du regner opgaverne, kan du med fordel have fagkonsulentens forklaringer til de forskellige ”kodeord” eller ”typeord”, der findes i de forskellige opgaver i baghovedet. Typeord er f.eks. analyser, forklar eller diskuter.

Du kan se forklaringerne til typeordene her.

Tjek dine besvarelser

Vi har på Studienet udarbejdet vejledende besvarelser til tidligere eksamensopgaver i Bioteknologi. Du kan sammenligne dine besvarelser med vores og på den måde tjekke, at du har styr på, hvordan du løser opgaverne.

Du kan se alle vores vejledende besvarelser af eksamensopgaver i Bioteknologi på STX og HTX her og downloade dem med vores app...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Bioteknologi A skriftlig eksamen

[14]
Bedømmelser
 • 10-04-2023
  Givet af 3.g'er på STX
  Fantastisk god hjælp - dog ikke helt så omfangende som Mat A skriftlig eksamen hjemmesiden. Der er nogle lidt vage beskrivelser af opaver - og mange af de gentagne opgaver beskrives lidt upræcist
 • 16-09-2022
  Givet af Underviser på STX
  Fantastisk med de mange guides og konkrete eksempler. Det er en kæmpe hjælp. Jeg underviser i bioteknologi og har anbefalet studienet til mine elever.
 • 24-05-2023
  Givet af 3.g'er på STX
  benhårdt
 • 21-05-2018
  Givet af 3.g'er på STX
  Ikke specielt udtømmende, men rådene er alligevel brugbare.