Biologi B mundtlig eksamen

Her er Studienets vejledning til den mundtlige eksamen i Biologi B STX og HTX. Guiden gennemgår, hvordan eksamen forløber, og hvordan du forbereder dig bedst muligt til din mundtlige eksamen i Biologi B. Du får også et eksempel på en eksamensopgave og et forslag til, hvordan du tager udgangspunkt i opgaven til din eksamen.

Her kan du se et uddrag af teksten om din mundtlige eksamens forløb:

Den mundtlige eksamen i Biologi er en eksamen på 30 minutter med 60 minutters forberedelsestid. Du bruger de første ca. 10 minutter af eksamen på en præsentation med udgangspunkt i en opgave, som du har trukket til eksamen. Resten af eksamen er en samtale mellem dig, lærer og censor.

Inden eksamen udarbejder din lærer ca. 15-20 opgaver, som du kan trække til eksamen. Opgaverne har en overskrift og en kort opgaveformulering, som du tager udgangspunkt i til din eksamen.

Hver opgave har desuden en række bilag. Bilagene er f.eks. figurer, korte artikler, cases eller forsøgsresultater, som du skal inddrage i din eksamination. Din lærer giver dig opgaverne uden bilag inden eksamen, typisk ca. fem dage før. Du kan derfor bruge dagene inden eksamen på at forberede dig på hver enkelt opgave.

Bilagene er ukendte, og du får dem først, når du trækker en opgave til eksamen. De 60 minutters forberedelsestid bruger du på at gennemlæse dine noter om opgaven og på at planlægge, hvordan du...

Teksten herover er kun et uddrag. Køb medlemskab for at læse den fulde tekst.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind

Biologi B mundtlig eksamen

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.