Opgave 4. Biokonservering

Indhold

...

5.

Vurder, hvilke undersøgelser der bør foretages, inden der gives tilladelse til anvendelse af mælkesyrebakterier til biokonservering.

Man bør udføre en række undersøgelser, inden der gives tilladelse til anvendelse af mælkesyrebakterier til biokonservering.

F.eks. bør man undersøge mulige bivirkninger ved indtagelsen af mælkesyrebakterier. Man ved, at mælkesyrebakterier kan producere bakteriociner, som dræber andre bakterier, og derfor bør man undersøge, om en øget andel af mælkesyrebakterier i tarmen kan være til skade for nogle af de øvrige nyttige bakterier, der lever her. Dog vil der sandsynligvis ikke være sundhedsmæssige problemer forbundet med at indtage mælkesyrebakterier tilsat kosten som biokonservering, da mange madvarer – f.eks. m…

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind