Studienets Vejledninger til Spansk

Mangler du hjælp og vejledning til din opgave i Spansk? Så kan du uden tvivl finde netop den hjælp, som du skal bruge, her på siden. Her har vi nemlig samlet alle Studienets vejledninger til Spansk, der er skrevet til dig, der har Spansk på en gymnasiel uddannelse. Du kan både finde vejledninger til eksamen og til specifikke opgavetyper. 

Få hjælp til eksamen i Spansk A

Uanset om du skal til eksamen i Spansk A på STX eller HHX, kan du her finde vejledning til både skriftlig og mundtlig eksamen. Studienets vejledninger til eksamen hjælper dig til, hvordan du bedst forbereder dig, samt hvordan du håndterer selve eksamenssituationen. Læs følgende vejledninger, og bliv klar til eksamen:

Derudover kan du, hvis du skal til den nye digitaleksamen i skriftlig spansk, læse vores besvarelser af de vejledende opgavesæt. For eksempel kan du læse vores besvarelse af 'Adolescentes pandilleros', der er titlen på vejledende opgavesæt 1. I vores besvarelser af disse vejleder vi dig også til, hvordan du håndterer de forskellige opgavetyper. 

Få hjælp til forskellige typer af opgaver

Sidder du fast i en spansk oversættelse? Er du ikke helt sikker på, hvordan du laver en spansk billedbeskrivelse? Så kan Studienets vejledninger til de forskellige typer af opgaver være til stor hjælp for dig. Vi har vejledninger til både oversætttelse, virksomhedskommunikation, billedbeskrivelse og spørgsmålstyper til den skriftlige eksamen:

Alle de ovenstående vejledninger er også skrevet med fokus på eksamen, og hjælper dig med at forberede dig på netop den opgavetype i forhold til skriftlig eller mundtlig eksamen.