Hjælp til billedbeskrivelse

Bliv klar til at beskrive billeder på spansk - både skriftligt og mundtligt! Billedbeskrivelse på spansk er en vigtig del af undervisningen i både Spansk A og B. Ved den mundtlige eksamen for Spansk A på STX og for Spansk B er billedbeskrivelse også et centralt element. Her finder du hjælp til, hvordan du bliver bedre til at strukturere en billedbeskrivelse og hvilke vendinger, der er gode at bruge.

Her på siden har vi samlet eksempler på skriftlige beskrivelser af alle typer billeder, så du let kan finde inspiration til din egen billedbeskrivelse. Brug derudover Studienets udførlige liste af  gloser til billedbeskrivelse som en hjælp til, hvilke spanske vendinger og ord er gode til at beskrive billeder med. I listen har vi kategoriseret en række centrale begreber og ord på en overskuelig måde, så du let kan finde, hvad du leder efter. For eksempel finder du i gloselisten vendinger til at præsentere et billede, til at tale om familiemedlemmer og til at tale om vejret. 

Læs vores vejledning

Når du skal til mundtlig eksamen i Spansk, er det vigtigt at du har styr på, hvordan man beskriver billeder på spansk. Med Studienets  vejledning til billedbeskrivelse på spansk får du udførlig hjælp til at beskrive billeder med vores trin-for-trin vejledning, der med 8 trin guider dig til en velstruktureret billedbeskrivelse. Derudover finder du i vejledningen eksempler på talepapirer til billedbeskrivelse, der følger trin-for-trin vejledningen og ligner det, du vil kunne nå at forberede til mundtlig eksamen.