DIO-opgave i Spansk

Går du på HHX og skal til eksamen i Det Internationale Område, kan du vælge Spansk A som et af fagene, der skal behandle det overordnede emne. Her finder du hjælp og inspiration til, hvordan du kommer godt i gang med din egen synopsis med Spansk A som fag!

Få inspiration fra Studienets eksempler

Her har vi samlet en række forskellige eksempler på DIO-opgaver for dig, så du kan få inspiration til, hvordan du kommer i gang med din egen synopsis. Opgaverne har alle Spansk A som det ene fag i kombination med et andet. Her kan du finde eksempler på synopser, hvor Spansk A er kombineret med for eksempel International Økonomi A og Engelsk A.

Brug Studienets vejledning til DIO

Når du skal til eksamen i DIO, skal du først vælge hvilke fag du vil bruge til at behandle din sag samt en problemformulering. Dernæst skal du lave en synopsis og til sidst et talepapir til eksamen.

Vi anbefaler, at du bruger Studienets DIO-bog, der er en udførlig vejledning til Det Internationale Område, som hjælp til eksamen. I vejledningen hjælper vi dig med alt, der vedrører DIO - lige fra valg af emne og problemformulering til den mundtlige eksamen. Med vejledningen ved hånden, og de nedenstående opgaver som eksempler, kan du ikke undgå at komme godt i gang med din egen DIO-opgave i Spansk.

Læs DIO-bogen her