Musik i Almen Studieforberedelse

Skal du lave synopsis i Musik i Almen Studieforberedelse? Så kan du se en masse eksempler på AT Musik her. Få idéer til hvordan du strukturerer din opgave, og hvad du skal komme ind på, når du skriver i Musik AT.

AT, Musik og …

Mange studerende synes, at Almen Studieforberedelse er et svært fag. Det kan derfor være en kæmpe hjælp at se, hvordan tidligere studerende har løst opgaven med at kombinere et andet fag med musik i AT. På denne side finder du gode AT synopser med musik, som kan hjælpe dig med at få et indtryk af, hvordan din egen AT synopsis kan laves med musik.

Hvis du søger inspiration til, hvad din musiksynopsis i AT skal handle om, finder du her på Studienet opgaver om alt fra Yayha Hassan til Irsk folkemusik, og vi har synopser i AT, hvor fagkombinationen er både:

  • Musik og Dansk
  • Musik og Engelsk
  • Musik og Historie
  • Musik og Matematik

Der er altså hjælp at hente, hvad end dit interessefelt er sprogligt, samfundsfagligt eller matematisk, når du skriver i musik til AT.

Teori til Musik i AT

Hvis du i forbindelse med din synopsis i AT Musik kunne bruge hjælp til at få helt styr på dele af musikteorien, du skal bruge i opgaven, er der også hjælp at hente her på Studienet.

Vi har nemlig produceret en stor webbog kaldet Nodelære, der indeholder grundige og letlæste beskrivelser af al den basale musikteori, der er forudsætningen for en god opgave.

Få hjælp til at komme godt igennem AT i musik med hjælpen og inspirationen fra disse sider!