Studieretningsprojekt | SRP Musik

Har du valgt at skrive SRP i Musik? Så kan du her se en masse Studieretningsprojekter, hvor Musik indgår. Få inspiration til hvordan du strukturerer dit Studieretningsprojekt, og hvad du kan komme ind på, når du skriver i Musik til dit SRP.

SRP i Musik og …

Det kan være en stor hjælp at se, hvordan tidligere studerende har løst opgaven med at kombinere Musik og et andet fag i SRP. På denne side finder du gode Studieretningsprojekter i Musik, der kan hjælpe dig med at få et indtryk af, hvordan dit eget SRP kan opbygges.

Hvis du søger inspiration til SRP-emner i Musik, kan du også finde hjælp her på Studienet. Vi har blandt andet opgaver om Lady Gaga og kønsroller, countrymusik og amerikansk identitet, musikkens betydning i gyserfilm og mange mange flere SRP-emner i Musik. Musik går fint i spænd med forskellige andre fag, og vi har Studieretningsprojekter, hvor fagkombinationen er både:

Se også SRP-bogen, som hjælper dig i alle stadier af dit SRP.

Eksamenshjælp til Musik

Når du har afleveret dit SRP i Musik, begynder forberedelserne til Musikeksamen. Her på Studienet er der masser af hjælp at hente til både Musikteori 1 og Musikteori 2 i den skriftlige eksamen.

Vi har lavet besvarelser af Musikteori 1 fra alle eksamenssæt de sidste mange år, og vi har sammenfattet disse besvarelser i en eksamensguide, der indeholder de bedste råd og vejledning til din eksamen!

Som hjælp til Musikteori 2 finder du eksempelbesvarelser af alle de forskellige harmoniseringer og arrangementer, du kan vælge at besvare i denne del af den skriftlige eksamen.

Og er du i tvivl om, hvad det nu egentlig er, du skal igennem til din Musikeksamen, finder du en letlæst oversigt over både den skriftlige- og mundtlige eksamen her.

Kom sikkert igennem Musik i gymnasiet med Studienet!