Eksempelbesvarelser

Vejledning til besvarelse

I denne delprøve skal du skrive et brev på ca. 250 ord, hvor du skriver et dagbogs- eller blogindlæg om aktivisme i Mexico ud fra teksterne. I indlægget skal du beskrive nogle af de protestformer du har set og hvad dine egne tanker er om politisk aktivisme. I din besvarelse skal du inddrage tekst A fra delprøve 1 samt mindst en af teksterne B, C eller D. Derudover skal du bruge mindst 5 af de nedenstående verber i din tekst. 

ver – informar – salir  – matar – morir – consolar – pensar – acabar – volver – interesarse

I din tekst skal du bøje verberne, som her i listen står i infinitiv. Du skal i dit dagbogs- eller blogindlæg have bøjede former af verberne, således at følgende tider er at finde i teksten: præsens (nutid), imperfektum (uafsluttet datid) og præteritum (afsluttet datid).

Vi har i vores eksempler fremhævet de verber fra listen, som vi har valgt at bruge, med fed skrift. Når vi har bøjet nogle af de ovenstående verber i de tre efterspurgte tider, har vi skrevet det i en parentes.

Her giver vi dig eksempler på to forskellige besvarelser af delprøve 2. Besvarelse 1 inddrager kun én af teksterne ud over den fra delprøve 1, og besvarelse 2 inddrager alle teksterne. Den første eksempelbesvarelse har vi skrevet som et indlæg i en dagbog, og den anden har vi skrevet som et blogindlæg.

Besvarelse 1 – Te

...

Teksten herover er et uddrag fra webbogen. Kun medlemmer kan læse hele indholdet.

Få adgang til hele Webbogen.

Som medlem på Studienet.dk får du adgang til alt indhold.

Køb medlemskab nu

Allerede medlem? Log ind