Salgsassistent fagprøve om Bake Off | EUD

Salgsassistent fagprøve om Bake Off | EUD

Denne fagprøveopgave om Bake Off er skrevet i forbindelse med den afsluttende fagprøve på EUD. Den indeholder brug af de centrale modeller indenfor markedsføring, herunder SWOT og AIDA.

Indhold

Problemformulering 2-4
Indledning 5
Hvad er Bake off egentlig 6
De 4 P'er 7-8
Det strategiske smil 9
Store Management 10-11
De 5 L'er 12-13
Space Management 14
Category Management 14
SWOT analyse 15-16
Salgstrappen 17
AIDA modellen 18
Billeder af udstilling 19-22
Projektets forløb 23
Regnskabstal 24
Kommentarerne til regnskab 25
Konklusion 26
Evaluering 26
Kilder 27
Bilag 1-12

Uddrag

Emne:
Bake off en del af fremtiden i S/Engros – både for os og for vores kunder

Min Motivation:
Min motivation ligger først og fremmest i at kunne forsøge at bruge de forskellige teorier i praksis, jeg har lært på skoleopholdene. Der har været en del detail stof på opholdene, så der ligger også en meget stor udfordring, ved at kunne afprøve teorierne i en engros virksomhed, hvor jeg er elev.
Engrosbranchen er en branche, hvor kunderne er bange for at prøve nyt – vi gør som vi plejer, men med ændret lukkelov, krav om andre varer i butikkerne, ligger der også en stor motivation for mig i, at forsøge at gøre vores kunder opmærksom på at: Udvikler du ikke… Så afvikler du!!
Jeg synes det er et relevant projekt, fordi S/Engros i de kommende år vil satse stærkt på Bake off, og andre produkter indenfor convenience markedet. Så det har en stor relevans for mig at sætte fokus på et område jeg ved min arbejdsplads vil satse på. Med opgaven vil jeg også kunne få en større viden omkring produkterne og processen, som jeg vil dele med mine kollegaer.

Indledning
Jeg har til min fagprøve, valgt at skrive om Bake off som mit produkt.
Der startes nærmest fra bunden, da markedet indenfor Bake off stadig er et ukendt land for mange af vores kunder, men det er her jeg kommer ind, da jeg vil øge vores kunders viden.
Blandt andet ved at vise godt købmandskab ved hjælp af et skarpt tilbud, kreativitet gennem en spændende, og tillokkende temaudstilling som samtidig har et højt fagligt informationsniveau omkring produkterne på markedet.
Samtidig vil jeg komme ind på en lang række relevante teorier, som helt naturligt vil blive brugt i praksis, for at kunne opnå det bedste resultat ved denne noget udfordrende, anderledes og for mig spændende opgave.
Alt sammen har det formål: At skabe opmærksomhed, og vækst indenfor Bake off markedet, ved at inspirere kunderne gennem et kendskab til produkterne.
Jeg vil også give en indsigt i hvordan en af Danmarks største engros butikker fungerer.
Med en omsætning på over en halv milliard kroner om året, ligger min arbejdsplads i hjertet af København, nærmere betegnet på Østerbro, og er en spændende ”markedsplads” for mange forskellige butikker. Samtidig skiller min arbejdsplads sig en hel del ud fra de andre S/Engros butikker.
Sidst men ikke mindst skal opgaven gerne give et godt indtryk af, at der er stor forskel på engroshandel og detailhandel. En forskel som jeg tydeligt har kunnet mærke på de spændende skoleophold jeg har været på... Køb adgang for at læse mere

Salgsassistent fagprøve om Bake Off | EUD

[1]
Bedømmelser
  • 17-01-2017
    en god opgave, nogen steder kunne der være mere indhold.