Rapport om leg og bevægelse | Teknologi B

  • HTX 1. år
  • Teknologi B
  • 10
  • 16
  • 2756
  • PDF

Rapport om leg og bevægelse | Teknologi B

Rapport i Teknologi B om leg og bevægelse.

Rapporten er skrevet med henblik på at få børn og unge til at bevæge sig mere, ved at udnytte en idræt som er brugt meget i dagens samfund.

Fodbold er en af de største sportsgrene i kongeriget Danmark, så derfor er de blevet designet et mål der vil give brugeren en helt ny opfattelse og oplevelse af sporten. Dette er en idé der tager inspiration i andre idrætter, og derfor vil brugeren få en følelse af tilfredshed dette er et produkt der ikke er set inden for fodbold før. Derfor er dette en nytænkende idé.

Lærers kommentar

Fin rapport. Dog skal problemformulering være formuleret som et spørgsmål. Ellers fint med en god "rød tråd"

Indhold

Indledning 1
Problemformulering 2
Projektbeskrivelse 3
Målgruppeanalyse 3
5 forslag til løsning 4
Konstruktion af mål 5
Skitse. 5
Prisberegninger 6
Produktionstegning 7
Samlingsbillede 10
Teknik 10
Fordele 10
Ulemper 11
Videre udvikling 11
Diskussion 11
Konklusion 12
Bilag 12
- Projektevaluering 12
Kildeliste. 12
Refleksion over arbejdsformer. 13
- Logbog (Barbara, Ebbe, Daniel) 13
- Brainstorm 14
- Tidsplan 15
Samarbejdsaftale 16

Uddrag

Formålet med dette projekt, er at fremstille et produkt, der kan får børn og unge væk fra computer skærmen og ud udenfor, for at lege og være aktive. Dette er fordi de unge i dag er blevet for store, og denne generation er spået til at være den første generation der lever i kortere tid end deres forfædre. Dette er den udvikling som helst skal stoppes eller i hvert fald bremses lidt så at de unge i det mindste har en chance for at leve længe.
Målgruppeanalyse
Til dette forløb, blev der afsat en overordnet aldersgrænse, som hed børn mellem 0-13 år. Det skulle så afgrænses mere ind, så målgruppen passer bedre til produktet, som i dette tilfælde er en slags plade med huller, som man sætter ind i et fodboldmål. Børnene kan så skyde / sparke til en fodbold, efter de huller, som er i pladen. Derved får de bevæget sig, igennem leg... Køb adgang for at læse mere

Rapport om leg og bevægelse | Teknologi B

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.