European Business Games: Forretningsplan for app

  • STX 3.g
  • Erhvervsøkonomi C
  • 10
  • 35
  • 4908
  • PDF

European Business Games: Forretningsplan for app

European Business Game (EBG) projekt.

Indeholder og besvarer alt fra Business-games krav. Denne idé er en ny app/hjemmeside, der viser frisørernes ledige/optagede tider,
priser, afstand til dem, priser, kundevurdering etc, hvor kunden så kan udfylde disse krav og finde den frisør, der passer.

Til fremlæggelsen ved semifinalen er der gjort brug af en promotion video, som kan ses på YouYube: https://www.youtube.com/watch?v=KpWmoF7fhVw eller ved at søge "EBG 2015: JustCut".

Lærers kommentar

Fyldestgørende, gennemarbejdet, godt med budgetterne varesalg fremskrivning, rentefremskrivning, og antal solgte som går udover den givne skabelonen. Super flot fremlæggelse. Det samme blev sagt af dommerne ved semifinalen.

Elevens kommentar

Læreren og dommerne ved semifinalen kunne godt tænke sig lidt mere viden om kontakten til App/hjemmeside udviklerne og frisørerne. Ellers ikke noget væsentligt.
Ideen kom ikke videre til finalen, men placerede sig i top 3.

Indhold

Idé
- Idegrundlag
- Ideudvikling
- Produktbeskrivelse
- Vision, mission og mål
Ledelse
- Ansvarsafdeling
Salg og markedsføring
- Kontakt til vores mÅlgruppe
- Markedsanalyse
- - Forarbejde
- - Resultat
- Målgruppe
- Marketingmix
- - Produkt
- - Promotion
- - Pris
- - Place (distribution)
- Porters strategimodel
Organisation
- Lovmæssige forhold
Strategi
- Handlingsplan
- SWOT-analyse
- - Analyse af SWOT-analysen
- Udviklingsmuligheder
- Den international dimension
Økonomi
- Budgetter
- Nøgletal
- Finansieringsplan
Konklusion
Litteraturliste
- Internetsider (sidst besøgt d. 07.03.2015)
- Bøger
BILAG
- Etableringsbudget
- Åbningsbalance
- Balancebudgetter

- Anlægsaktiver
- Resultatbudget
- Likviditetsbudgetter

- Nøgletal
- Prisfastsættelse
- Varesalg fremskrivning
- Medieplan
- Bank
- Kontaktkorrespondancer

Uddrag

Vores produkt er en app og hjemmeside, der med en database af frisørers (u)tilgængelige klippetider, gør det muligt at se kundevurderinger, priser, placering, ledige og optagede tider for frisører over hele Danmark, der er tilmeldt servicen. Appen designes brugervenligt så den passer til hele befolkningen, og den gøres både tilgængelig til iPhones, Android og Windows Phones. Frisørerne kan sorteres ud fra ovennævnte faktorer, og er yderlige beskrevet nedenfor:
Kundevurderingsdelen i appen gør det muligt for forbrugere at give frisøren en 1-5 skalakarakter på forskellige områder og evt. en kommentar. Kunden kan vurdere frisøren efter pris, kvalitet, behandling/service og et overordnet indtryk. Kundevurderinger er kun tilgængelige for kunder der har bestilt tid eller kan verificere at de har brugt frisøren ved f.eks. at oplyse en bestillingskode fra bonen/betalingen. Alle kundevurderingerne vil blive gjort tilgængelige for frisøren, således at frisøren
kan bekræfte vurderingen. Dette skaber både konkurrence blandt frisøren og motivation til at øge arbejdsindsats og oplevelsen hos frisøren. Derudover gør det mulige kunder mere trygge ved bestilling af frisørtider. Det er muligt at sortere frisører efter bedste karakter, laveste karakter, flest og mindst anmeldelser... Køb adgang for at læse mere

European Business Games: Forretningsplan for app

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette materiale.