El turismo de salud, la nueva 'Marca España' - Spansk A - Eksamen 31. maj 2016 - HHX

Guldprodukter er udarbejdet af redaktionen på Studienet.dk
  • HHX 3. år
  • Spansk A
  • 12
  • 4
  • 1491
  • PDF

Eksempelbesvarelse, Handelsbrev: El turismo de salud, la nueva 'Marca España' - Spansk A - Eksamen 31. maj 2016 - HHX

Her finder du Studienets eksempelbesvarelse af "El turismo de salud, la nueva 'Marca España'", der er titlen på eksamen fra den 31. maj 2016 for Spansk A på HHX. Det handler om en ny form for turisme, der går ud på at rejse til varme lande for at få medicinsk behandling, i stedet for at få den i hjemlandet.

"El turismo salud, la nueva 'Marca España'" indeholder først vores besvarelse af alle 5 underspørgsmål i delopgave 1, der handler om grundteksten "El turismo de salud, la nueva ‘Marca España'" og dertilhørende illustrationer. Vi har besvaret alle underspørgsmålene med ca. 200 ord hver, så du kan se eksempler på fyldestgørende besvarelser for alle spørgsmål. Dernæst har vi besvaret oversættelsesopgaven i delopgave 2, der handler om en dansk klinik i Spanien, hvor mange danskere med behov for genoptræning tager til. Til sidst indeholder eksempelbesvarelsen vores bud på en løsning af delopgave 3, der i dette tilfælde er en e-mail. Her er afsenderen en dansk patient, der skriver til en klinik i Spanien for at høre om tilbud på kosmetiske operationer.

Spørgsmål
"El turismo de salud, la nueva 'Marca España'" indeholder følgende spørgsmål:

Opgave 1
Besvar på spansk højst 3 af følgende spørgsmål. Teksten skal inddrages. Besvarelsen skal fylde ca. 200 ord.
1. ¿Qué es el turismo de salud y qué objetivos tiene el proyecto? ¿Piensas tú que es bueno o malo comercializar la salud?
2. ¿Quién es Íñigo Valcaneras y qué dice de los factores que influyen en el éxito del turismo de salud en España? ¿Te gustaría ir a España para hacerte una operación o tratamiento? Apoya con argumentos.
3. ¿Quiénes son los turistas de salud y por qué eligen España en vez de por ejemplo Francia, Reino Unido o Alemania? ¿Piensas tú que todo el mundo tiene posibilidades de pagar por una operación en el extranjero? Apoya con argumentos.
4. El texto dice que el turismo de salud es la nueva Marca España. ¿Qué significa? ¿Conoces otras marcas u otros símbolos relacionados con España? Apoya con argumentos.
5. ¿Qué dice el texto sobre la esperanza de vida y el sistema de salud en España? En tu opinión, ¿tiene importancia la esperanza de vida para la economía de un país?

Opgave 2
Oversæt til spansk.
I byen Benalmádena på Costa Del Sol ligger den danske klinik Montebello. Danskere, der har brug for genoptræning efter en sygdom, kan tilbringe tre uger her.
Sven har besøgt Montebello, og han er tilfreds. ”Jeg var meget syg, da jeg kom, men kombinationen af det varme klima, den gode mad, de sociale aktiviteter og de kompetente medarbejdere hjalp mig. Jeg har fået et bedre liv”.
Også byens borgmester har set klinikken. Han kan godt lide konceptet og håber, at de danske patienter vender tilbage til Benalmádena som turister.

Opgave 3
Løs på spansk nedenstående opgave. Der lægges vægt på en selvstændig og velstruktureret besvarelse.

Du overvejer at rejse til Spanien for at få foretaget en kosmetisk operation. Du har søgt informationer på nettet og har fundet Spaincares' hjemmeside. Du skriver derfor en mail til Spaincares, hvori du beder om oplysninger om, hvilke operationer og behandlinger de spanske klinikker tilbyder. Du vil desuden gerne vide, om der er tilbud til turister, hvor hotel er inkluderet. Du beder også om en prisliste.
Skriv på spansk mailen til info@spaincares.com. Du skriver selv under.

Studienets kommentar

Hvis du vil have mere hjælp til, hvordan du bedst besvarer spørgsmålene i delopgave 1, kan du bruge Studienets vejledning til typiske spørgsmål til skriftlig eksamen.

Hvis du vil have mere hjælp til, hvordan du bedst oversætter teksten i delopgave 2, kan du her se Studienets hjælp til oversættelse.

Hvis du vil have mere hjælp til, hvordan du skriver delopgave 3, kan du her se Studienets vejledning til virksomhedskommunikation.

Hvis du har brug for mere hjælp til den grammatiske side af opgaven, anbefaler vi Studienets kompendium til spansk grammatik.

El turismo de salud, la nueva 'Marca España' - Spansk A - Eksamen 31. maj 2016 - HHX

[0]
Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt.